Smith pakt derde opeenvolgende Players Championship na heerlijke finale tegen Van Duijvenbode

Michael Smith heeft het zestiende Players Championship van het jaar gewonnen. Bullyboy was in de finale in het Duitse Niedernhausen met 8-6 te sterk voor Dirk van Duijvenbode.

Smith begon uitstekend aan de finale met een 11-darter en ook de tweede leg was een prooi voor de 31-jarige Engelsman. Van Duijvenbode liet zich echter niet doen en bij 3-3 was alles opnieuw te herdoen.

Beide heren haalden een geweldig hoog niveau en ondanks het iets hogere gemiddelde van de 29-jarige Nederlander was het toch Smith die tot 6-4 wist uit te lopen.

Aubergenius liet vervolgens zijn tanden zien en brak door de leg van Smith om de stand op 6-5 te brengen. De volgende twee legs werden netjes verdeeld, maar via een knappe 121-finish wist Smith uiteindelijk de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Derde opeenvolgende zege

Voor Smith is dit de derde opeenvolgende zege in een Players Championship, voor Van Duijvenbode blijft het voorlopig bij één titel dit jaar.

Uitslagen Players Championship 16

Finale

Michael Smith (105.58) 8-6 (107.29) Dirk van Duijvenbode

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties