Smith vloekte ontzettend hard op Anderson in World Matchplay: 'In de finale haalde hij een veel lager niveau dan tegen mij'

Michael Smith is volledig klaar om te schitteren bij de heropstart van de Premier League Darts 2020. De Engelsman trainde de voorbije weken met Ian White en legde de focus vooral op zijn uitworpen.

Smith staat op een voorlopige derde plaats in de tussenstand van de Premier League. "Ik heb de voorbije weken bijzonder hard getraind met Ian White. Mijn scorend vermogen was bijzonder goed maar ik heb vooral getraind op mijn dubbels en die gaan momenteel beter dan ooit, ik ben dus volledig klaar voor de heropstart", aldus Smith bij Sky Sports.

'Bully Boy' startte de Premier League met een nederlaag tegen Glen Durrant maar won vervolgens drie van zijn vijf wedstrijden. "Hopelijk kan ik de reguliere fase van de Premier League afsluiten in de top-4 en me zo kwalificeren voor de play-offs in de O2 Arena. Als we daar mogen spelen natuurlijk, dat is momenteel immers nog onzeker met het coronavirus."

Gevloekt op Anderson

Smith blikte ook nog even terug op de voorbije World Matchplay , waar hij in de halve finales verloor van Gary Anderson. "Ik vloekte toch wel even toen ik zag dat hij in de finale een veel minder hoog niveau haalde dan tegen mij. Vroeger was ik tevreden met een halve finale maar tegenwoordig ben ik ontgoocheld als ik de finale niet haal. Die eerste majorwinst moet er binnenkort aankomen, het heeft al veel te lang geduurd."

Smith vloekte ontzettend hard op Anderson in World Matchplay: 'In de finale haalde hij een veel lager niveau dan tegen mij'
Foto: Lawrence Lustig/PDC

Plaats reactie

666

0 reacties