Smith wint maar liefst drie trofeeën op PDC Awards: "Maar het harde werk begint nu"

Op de PDC Awards werd huidig wereldkampioen Michael Smith verkozen tot 'PDC Player of the Year', Fans' Player of the Year en Players' Player of the Year.

Enkel Michael van Gerwen, Phil Taylor, Gary Anderson en Gerwyn slaagden er in het verleden in om in één jaar meerdere prijzen te winnen. "Drie prijzen winnen toont aan dat ik iets goed doe. Momenteel zit ik in een enorme achtbaan en ik geniet van elke minuut. Ik heb zo hard gewerkt en daar word ik nu voor beloond", zegt Smith.

Bevestigen

"De prijs voor de fans is de meest speciale, omdat ze het samen met mij hebben beleefd", vervolgt 'Bullyboy'. "Ze hebben het hartzeer gevoeld dat ik heb gevoeld, en ze voelden de vreugde toen ik eindelijk een major won. Het voelt echt speciaal. Ik won de trofee voor speler van het jaar in 2019, dat ik nu opnieuw win betekent dat de fans me graag zien. "Ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Zulke prijzen winnen is geweldig, maar het harde werk begint nu. Ik wil absoluut bevestigen en misschien nog beter doen dit jaar."

Lees meer over:
PDC Michael Smith

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties