Speelschema donderdagavond op WK Darts met Meulenkamp-Ashton en kraker Anderson-Lewis

Donderdagavond staan er opnieuw vier duels op het programma tijdens het WK Darts, met onder meer een Nederlander, de eerste vrouw van het toernooi en een clash tussen twee voormalig wereldkampioenen.

De eerste twee potten kunnen worden gezien als een voorprogramma, met allereerst William O'Connor tegen Danny Lauby. Daarna strijden Ryan Meikle en de pas 16-jarige Fabian Schmutzler om een plek in de tweede ronde.

Daarna begint het pas echt interessant te worden in Alexandra Palace. Ron Meulenkamp is de tweede Nederlander die het podium mag betreden. The Bomb kruist de degens met Lisa Ashton, die samen met Fallon Sherrock de vrouwen vertegenwoordigen op dit wereldkampioenschap.

De absolute kraker van de avond, en mogelijk zelfs van de gehele tweede ronde, volgt daarna. In een heerlijke clash tussen tweevoudig wereldkampioenen gaan Gary Anderson en Adrian Lewis uitmaken wie zich in navolging van Gerwyn Price en Daryl Gurney bij de laatste 32 mag melden.

Speelschema WK Darts 2022

Donderdag 16 december

Avondsessie (20:00 uur)

William O’Connor v Danny Lauby (R1)

Ryan Meikle v Fabian Schmutzler (R1)

Ron Meulenkamp v Lisa Ashton (R1)

Gary Anderson v Adrian Lewis (R2)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties