Speelschema donderdagavond op World Grand Prix 2021 met onder meer Price, Chisnall, Clayton en Noppert

Nog acht spelers zijn er over in de strijd om de eindwinst op de World Grand Prix 2021. Donderdagavond betreden zij het podium in Leicester voor de kwartfinales.

Er zit nog één Nederlander in het toernooi en deze komt donderdagavond meteen in actie. Danny Noppert schakelde twee landgenoten uit op weg naar de laatste acht. Noppert rekende eerst af met Michael van Gerwen en toonde zich woensdag te sterk voor Vincent van der Voort. Ditmaal treft hij een Engelsman, namelijk Ian White. The Diamond versloeg Gary Anderson en Darius Labanauskas in zijn eerste twee duels.

De tweede kwartfinale gaat tussen Krzysztof Ratajski en Jonny Clayton. De winnaar van dit duel speelt tegen Noppert of White bij de laatste vier. De topper van de avond gaat tussen titelverdediger Gerwyn Price en Dave Chisnall. Vorig jaar troffen deze twee spelers elkaar in de halve eindstrijd. Toen ging de zege met 4-3 naar Price. De avond wordt afgesloten door Stephen Bunting en Ryan Searle.

Donderdag 7 oktober (vanaf 20:00 uur)

Kwartfinale

20:10 Danny Noppert v Ian White

21:10 Krzysztof Ratajski v Jonny Clayton

22:10 Gerwyn Price v Dave Chisnall

23:10 Stephen Bunting v Ryan Searle

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties