Speelschema donderdagavond PDC Europe Super League: Duitse darters vervolgen jacht op plek voor WK Darts

De PDC Europe Super League gaat donderdagavond verder met de tweede fase. De eerste schifting heeft zich inmiddels voltrokken. Er werd begonnen met een poulefase van vier groepen met ieder zes spelers, van elke groep zijn de twee laagst geklasseerde spelers afgevallen.

Nu zijn er nog zestien spelers over in de race voor een plek op het WK Darts. Donderdagavond staan de achtste finales op het programma. De acht winnaars van vanavond gaan door naar de finaledag, want vrijdag worden de kwartfinales, halve finales en finale achter elkaar gespeeld.

In de eerste wedstrijd van de donderdagavond staat Lukas Wenig tegenover Manfred Bilderl. Wenig zorgde voor een knappe prestatie door als enige speler al zijn tien wedstrijden te winnen in de groepsfase.

Liam Maendl-Lawrance neemt het op tegen Dominik Gruellich, terwijl Nico Kurz de strijd aangaat met Paul Krohne. De vierde partij van de avond gaat tussen Michael Klönhammer en Dragutin Horvat.

Aan de andere kant van het speelschema kruist Pascal Rupprecht de degens met Arno Merk. Daniel Klose en Rene Eidams gaan uitmaken wie de zesde kwartfinalist wordt bij de PDC Europe Super League, alvorens Max Hopp en Kai Gotthardt het podium betreden. De laatste wedstrijd van de avond gaat tussen Andree Welge en Niko Springer.

Speelschema PDC Europe Super League

Donderdag 9 november (vanaf 19:00 uur)

Laatste 16

Lukas Wenig v Manfred Bilderl

Liam Maendl-Lawrance v Dominik Grullich

Nico Kurz v Paul Krohne

Michael Klönhammer v Dragutin Horvat

Pascal Rupprecht v Arno Merk

Daniel Klose v Rene Eidams

Max Hopp v Kai Gotthardt

Andree Welge v Niko Springer

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties