Speelschema donderdagmiddag op WK Darts met onder meer Suljovic en De Sousa

Donderdag is de laatste dag voordat het kerstreces begint op het WK Darts. Tijdens de middagsessie komen onder andere Mensur Suljovic en José de Sousa in actie.

Allereerst is het de beurt aan Damon Heta en Luke Woodhouse, waarbij de winnaar bij de laatste 32 tegenover Peter Wright staat. Heta had een bye in de eerste ronde, terwijl Woodhouse in vier sets (3-1) afrekende met James Wilson.

In de tweede partij van de middag neemt Brendan Dolan het op tegen Callan Rydz. Laatstgenoemde was in de eerste ronde met 3-0 veel te sterk voor Yuki Yamada. Voor Dolan wordt het zijn eerste wedstrijd van het toernooi. De Noord-Ier was vorig jaar één leg verwijderd van de uitschakeling van de uiteindelijke wereldkampioen Gerwyn Price in de derde ronde, maar verloor de beslissende leg.

Suljovic kruist de degens met Alan Soutar, die een beslissende set nodig had om Diogo Portela opzij te zetten. De winnaar van dit onderonsje speelt in de derde ronde tegen de winnaar uit de laatste partij van de middag. Die gaat tussen De Sousa en Jason Lowe.

Speelschema WK Darts 2022

Donderdag 23 december

Middagsessie (13:30 uur)

Tweede ronde (4x)

Damon Heta v Luke Woodhouse

Brendan Dolan v Callan Rydz

Mensur Suljovic v Alan Soutar

Jose de Sousa v Jason Lowe

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties