Speelschema eerste dag US Darts Masters 2022 met onder meer Van Gerwen tegen Van Dongen

Zaterdagochtend om 01:00 uur Nederlandse tijd begint de US Darts Masters in New York. Zestien spelers strijden om de titel tijdens het eerste World Series-toernooi van 2022.

De acht spelers die van de PDC een wildcard hebben gekregen nemen het op tegen acht Noord-Amerikaanse darters. Onder hen behoort de Nederlandse Amerikaan Jules van Dongen. Hij treft niemand minder dan Michael van Gerwen in de eerste ronde van de US Darts Masters.

Wereldkampioen Peter Wright kruist de degens met Danny Baggish, terwijl Gerwyn Price tegenover David Cameron staat. Fallon Sherrock treft Leonard Gates in haar openingspartij. Michael Smith legt aan tegen debutant Doug Boehm in de eerste wedstrijd van de sessie, waarna James Wade zijn toernooi opent tegen Jeff Smith. Gary Anderson is de tegenstander van Matt Campbell, terwijl Jonny Clayton en Danny Lauby de avond afsluiten.

Speelschema US Darts Masters 2022

Zaterdag 4 juni (vanaf 01:00 uur)

Eerste ronde

Michael Smith v Doug Boehm

James Wade v Jeff Smith

Gary Anderson v Matt Campbell

Fallon Sherrock v Leonard Gates

Peter Wright v Danny Baggish

Michael van Gerwen v Jules van Dongen

Gerwyn Price v David Cameron

Jonny Clayton v Danny Lauby

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties