Speelschema extra vroege zaterdagmiddagsessie op WK Darts 2023 met onder meer Whitlock, Burnett en Gurney

Het belooft zaterdag een lange dag te worden op het WK Darts. De middagsessie begint vanwege de troostfinale van het WK voetbal al om 12:00 uur Nederlandse tijd. De avondsessie gaat echter pas om 21:00 uur van start.

In de middag verschijnen onder meer Simon Whitlock, Richie Burnett en Daryl Gurney voor het eerst op het podium in Alexandra Palace. De middagsessie gaat echter van start met een duel tussen debutanten Martin Lukeman en Nobuhiro Yamamoto.

Whitlock speelt daarna in de eerste ronde tegen de Filipijnse darter Christian Perez. Beide spelers stonden vorige maand ook al tegenover elkaar op de Grand Slam of Darts. Toen trok de ervaren Whitlock met 5-3 aan het langste eind.

Gawlas maakt eveneens zijn debuut op het WK Darts. De 20-jarige Tsjech treft voormalig Lakeside-kampioen Richie Burnett, die voor het eerst sinds de editie van 2014 weer actief is op een wereldkampioenschap.

Het duel uit de tweede ronde van deze sessie gaat tussen Daryl Gurney en Alan Soutar. Laatstgenoemde won vrijdag gemakkelijk met 3-0 van Mal Cuming in de eerste ronde.

Speelschema WK Darts 2023

Zaterdag 17 december

Middagsessie (vanaf 12:00 uur)

3x eerste ronde, 1x tweede ronde

Martin Lukeman v Nobuhiro Yamamoto (R1)

Simon Whitlock v Christian Perez (R1)

Adam Gawlas v Richie Burnett (R1)

Daryl Gurney v Alan Soutar (R2)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties