Speelschema finalesessie Dutch Darts Masters in Ziggo Dome met liefst zes Nederlanders in kwartfinales

Het zou zaterdagavond zomaar een mooi Nederlands feestje kunnen worden tijdens de finalesessie van de Dutch Darts Masters in de Ziggo Dome. Bij de laatste acht staan liefst zes Nederlandse darters.

In de eerste kwartfinale staan er gelijk twee Nederlanders tegenover elkaar. Allereerst zijn het Dirk van Duijvenbode en Martijn Kleermaker die gaan strijden voor een plek bij de laatste vier.

De winnaar van dat duel treft James Wade of Maik Kuivenhoven in de halve eindstrijd. Wade is samen met Dimitri van den Bergh de enige niet-Nederlander in de kwartfinales. Van den Bergh speelt zelf tegen Jermaine Wattimena, die vrijdagavond een mooie zege op Jonny Clayton boekte.

In de laatste kwartfinale nemen opnieuw twee Nederlanders het tegen elkaar op. De strijd om de laatste halvefinaleplaats gaat tussen Danny Noppert en Vincent van der Voort. Zij wonnen in de eerste ronde van respectievelijk Michael van Gerwen en Gerwyn Price.

Zaterdag 25 juni (vanaf 19:00 uur)

Kwartfinale

Martijn Kleermaker v Dirk van Duijvenbode

James Wade v Maik Kuivenhoven

Dimitri Van den Bergh v Jermaine Wattimena

Danny Noppert v Vincent Van der Voort

Halve finale

Kleermaker/Van Duijvenbode v Wade/Kuivenhoven

Van den Bergh/Wattimena v Noppert/Van der Voort

Finale

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties