Speelschema maandagavond op World Matchplay met onder meer Van Gerwen en Anderson

Twaalf namen zijn al ingevuld voor de tweede ronde van de World Matchplay. De vier resterende namen worden maandagavond bekend en onder meer Michael van Gerwen en Gary Anderson gaan een poging doen zich bij de laatste zestien te scharen.

Van Gerwen neemt het in de eerste ronde op tegen Damon Heta, één van de zeven debutanten op dit toernooi. De Nederlander won het toernooi in 2015 en 2016, maar kon daarna nog amper potten breken op de World Matchplay.

In 2017 was de kwartfinale het eindstation en in 2018 werd Mighty Mike zelfs in de eerste ronde uitgeschakeld. In 2019 en 2020 strandde Van Gerwen telkens in de tweede ronde.

De winnaar van het duel tussen Van Gerwen en Heta speelt in de achtste finales tegen de winnaar uit het treffen tussen Daryl Gurney en Ian White. De Noord-Ier en de Engelsman openen de maandagsessie.

Nathan Aspinall kruist de degens met Mervyn King, de man van wie hij twee jaar geleden verloor in de eerste ronde van de World Matchplay. Voormalig toernooiwinnaar Gary Anderson staat tegenover Stephen Bunting, die de laatste maanden in een bloedvorm steekt.

Speelschema World Matchplay 2021

Maandag 19 juli (vanaf 20:00 uur)

20:10 Daryl Gurney v Ian White

21:10 Nathan Aspinall v Mervyn King

22:10 Michael van Gerwen v Damon Heta

23:10 Gary Anderson v Stephen Bunting

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties