Speelschema maandagmiddag op WK Darts met onder meer Jansen, Zonneveld en De Sousa tegen Whitlock

Eindelijk komen er maandag weer wat Nederlanders in actie op het WK Darts. Vier in totaal, waarvan twee tijdens de middagsessie.

In de tweede partij van de middag maakt Danny Jansen zijn debuut op het WK Darts. Jansen zorgde aan het begin van het jaar voor een daverende verrassing door op 19-jarige leeftijd een PDC Tour Card te veroveren. In april zorgde hij vervolgens voor een nog grotere sensatie door een Players Championship-toernooi op zijn naam te schrijven. Door die titel plaatste de boerenjongen zich redelijk eenvoudig voor het WK Darts.

Jansen speelt in de eerste ronde tegen Paolo Nebrida uit de Filipijnen. Direct na de wedstrijd van Jansen is het de beurt aan Niels Zonneveld, die het opneemt tegen Lewy Williams. De winnaar van dat duel treft overigens Michael van Gerwen in de tweede ronde.

Het andere duel uit de eerste ronde op maandagmiddag gaat tussen Andrew Gilding en Robert Owen. Aan het einde van de middag strijden José de Sousa en Simon Whitlock al om een plek in de derde ronde.

Speelschema WK Darts 2023

Maandag 19 december

Middagsessie (vanaf 13:30 uur)

3x eerste ronde, 1x tweede ronde

Andrew Gilding v Robert Owen (R1)

Danny Jansen v Paolo Nebrida (R1)

Niels Zonneveld v Lewy Williams (R1)

Jose de Sousa v Simon Whitlock (R2)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties