Speelschema negende speelronde Premier League Darts 2021 met onder meer Van Gerwen tegen Clayton

Donderdag wordt het tweede blok in de Premier League Darts afgesloten met de negende speelronde. Na deze speeldag vallen de twee laagst geklasseerde darters af, maar al voor Judgement Night is bekend welke spelers we volgende maand niet meer terugzien.

De twee laagste plekken worden bezet door Rob Cross en Glen Durrant, die donderdagavond tegenover elkaar staan. Nummer tien Durrant kan Cross niet meer passeren, dus er staat ook geen extra prijzengeld op het spel voor de twee spelers. Durrant kan wel de eerste speler worden die nul punten overhoudt aan een seizoen in de Premier League Darts.

Jonny Clayton begon het tweede blok als koploper, maar na twee nederlagen en een gelijkspel is de Welshman zomaar teruggezakt naar de achtste plaats. Tijdens de negende speelronde neemt hij het op tegen Michael van Gerwen, die woensdag imponeerde met een sterke wedstrijd tegen José de Sousa.

Nathan Aspinall staat donderdagavond tegenover Gary Anderson, terwijl De Sousa de degens kruist met Peter Wright. Koploper Dimitri van den Bergh komt in de laatste partij van de avond in actie. Voor hem wacht een onderonsje met nummer vier James Wade.

Speelschema Premier League Darts 2021

Negende speelronde - Donderdag 22 april

20:10 Glen Durrant v Rob Cross

20:50 Jonny Clayton v Michael van Gerwen

21:30 Nathan Aspinall v Gary Anderson

22:10 Jose de Sousa v Peter Wright

22:50 Dimitri Van den Bergh v James Wade

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties