Speelschema vrijdag New South Wales Darts Masters 2022 met onder meer Van Gerwen en Van den Bergh

De deelnemers op de World Series zijn doorgereisd van Townsville naar het Australische Wollongong, waar dit weekend de New South Wales Darts Masters op het programma staat.

Het toernooi gaat om 11:00 uur van start met een duel tussen Joe Cullen en Dave Marland. Zij troffen elkaar vorige week ook in Townsville en toen werd het 6-0 voor Cullen. Ook de partij tussen Jonny Clayton en Haupai Puha werd afgelopen week al gespeeld en destijds trok Puha verrassend aan het langste eind. Tussendoor speelt James Wade nog tegen Gordon Mathers.

Fallon Sherrock kruist de degens met Mal Cuming, terwijl Gerwyn Price tegenover Koha Kokiri staat. Michael Smith opent zijn toernooi tegen Damon Heta.

Pas in de laatste twee duels van de sessie komen Michael van Gerwen en Dimitri van den Bergh in actie. Van Gerwen treft Simon Whitlock, terwijl Van den Bergh gaat spelen tegen Raymond O'Donnell.

Speelschema New South Wales Darts Masters 2022

Vrijdag 19 augustus (vanaf 11:00 uur)

Eerste ronde

Joe Cullen v Dave Marland

James Wade v Gordon Mathers

Jonny Clayton v Haupai Puha

Fallon Sherrock v Mal Cuming

Gerwyn Price v Koha Kokiri

Michael Smith v Damon Heta

Michael van Gerwen v Simon Whitlock

Dimitri Van den Bergh v Raymond O’Donnell

Zaterdag 20 augustus (vanaf 11:00 uur)

Kwartfinale

Halve finale

Finale

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties