Speelschema vrijdagavond Gibraltar Darts Trophy 2021 met onder meer Whitlock, Huybrechts en Beaton

Vrijdagavond gaat de eerste ronde van de Gibraltar Darts Trophy verder. Onder meer Stephen Bunting, Simon Whitlock, Kim Huybrechts en Steve Beaton verschijnen dan op het podium.

Bunting speelt in de eerste partij van de avond tegen Florian Hempel, terwijl Whitlock het in de vierde wedstrijd opneemt tegen Wayne Jones. Daarna is het de beurt aan Kim Huybrechts, die tegenover Boris Koltsov staat.

Voor 'good old' Steve Beaton wacht een ontmoeting met Ritchie Edhouse. De avondsessie wordt afgesloten met een interessant affiche tussen Luke Humphries en Gabriel Clemens.

De twee Nederlanders in de eerste ronde kwamen vrijdagmiddag in actie. Martijn Kleermaker verloor met 6-5 van Joe Murnan, terwijl Geert Nentjes met 6-0 onderuit ging tegen Adam Hunt.

Er zitten nog wel drie Nederlanders in het toernooi. Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert hadden een bye in de eerste ronde en stromen het toernooi zaterdag vanaf de tweede ronde in.

Speelschema Gibraltar Darts Trophy 2021

Vrijdag 24 september

Eerste ronde

Avondsessie (vanaf 19:00 uur)

Stephen Bunting v Florian Hempel

Dyson Parody v Kenny Neyens

Ryan Searle v Martin Schindler

Wayne Jones v Simon Whitlock

Boris Koltsov v Kim Huybrechts

Callan Rydz v Justin Hewitt

Ritchie Edhouse v Steve Beaton

Luke Humphries v Gabriel Clemens

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties