Speelschema vrijdagavond op Dutch Darts Championship in Zwolle met liefst zeven Nederlanders

Het Nederlandse publiek in Zwolle krijgt vrijdagavond genoeg mogelijkheden om hun landgenoten aan te moedigen. Liefst zeven Nederlanders betreden het podium van de IJsselhallen tijdens de avondsessie.

Meteen in de eerste wedstrijd is de eerste Nederlander al aan de beurt. Niels Zonneveld neemt het dan op tegen Mickey Mansell, die debuteert op een Euro Tour-toernooi in Nederland. Daarna staat Jermaine Wattimena aan de oche voor zijn partij tegen Rene Eidams.

In de vijfde partij van de sessie staat Martijn Kleermaker ingepland voor zijn wedstrijd tegen Callan Rydz. Daarna volgen twee Nederlandse duels.

Danny Noppert staat tegenover Arjan Konterman, die donderdagavond één van de startplekken veroverde tijdens de Host Nation Qualifier. Vincent van der Voort kruist de degens met zijn 20-jarige landgenoot Danny Jansen.

Op zaterdag stromen Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode ook het toernooi in. Als reekshoofden hebben zij een bye in de eerste ronde.

Speelschema Dutch Darts Championship 2022

Vrijdag 27 mei

Eerste ronde

Avondsessie (vanaf 19:00 uur)

Mickey Mansell v Niels Zonneveld

Jermaine Wattimena v Rene Eidams

Stefan Bellmont v Mervyn King

Simon Whitlock v Jamie Hughes

Martijn Kleermaker v Callan Rydz

Danny Noppert v Arjan Konterman

Danny Jansen v Vincent van der Voort

Dave Chisnall v Madars Razma

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties