Speelschema vrijdagavond op German Darts Open met onder meer Van Trijp, Nentjes en Van Barneveld

Vrijdagavond staan er opnieuw slechts zes duels op het programma tijdens de German Darts Open, maar komen er wel drie Nederlanders in actie. Door diverse afmeldingen bestaat de eerste ronde uit twaalf wedstrijden in plaats van zestien duels, waardoor er zowel in de middag- als avondsessie maar zes partijen worden gespeeld.

In de eerste wedstrijd van de avondsessie neemt Danny van Trijp het op tegen John Henderson. Van Trijp is momenteel niet in het bezit van een PDC Tour Card, maar de Brabander wist zich via de Associate Member Qualifier te kwalificeren voor de German Darts Open.

In de tweede partij speelt Geert Nentjes tegen het aanstormende talent Josh Rock. Laatstgenoemde wist bijvoorbeeld vorige week verrassend te winnen van Dirk van Duijvenbode op de Hungarian Darts Trophy.

Later op de avond verschijnt Raymond van Barneveld op het podium van het Euro Tour-toernooi in Jena. De vijfvoudig wereldkampioen kruist de degens met Ian White.

Tweevoudig major-winnaar Daryl Gurney start zijn toernooi tegen Connor Scutt, terwijl Alan Soutar gaat aanleggen tegen Lukas Wenig. De avondsessie wordt afgesloten met een ontmoeting tussen Gabriel Clemens en Martin Lukeman.

Speelschema German Darts Open 2022

Vrijdag 9 september

Eerste ronde

Avondsessie (vanaf 19:00 uur)

Danny van Trijp v John Henderson

Josh Rock v Geert Nentjes

Daryl Gurney v Connor Scutt

Alan Soutar v Lukas Wenig

Ian White v Raymond van Barneveld

Gabriel Clemens v Martin Lukeman

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen