Speelschema vrijdagavond op Gibraltar Darts Trophy met onder meer Bunting, Van der Voort en Suljovic

Vrijdagavond worden de laatste acht wedstrijden uit de eerste ronde van de Gibraltar Darts Trophy gespeeld. Onder meer Vincent van der Voort verschijnt op het podium in het Victoria Stadium in Gibraltar.

De Nederlander wacht een belangrijke wedstrijd tegen Martin Schindler. Bij winst zet 'The Dutch Destroyer' een enorme stap richting kwalificatie voor de European Championship later deze maand in Dortmund.

Er komen verder nog wat interessante namen in actie. Rowby-John Rodriguez neemt het op tegen Keane Barry, terwijl er ook een kraker tussen Stephen Bunting en Daryl Gurney op het programma staat.

Aanstormend talent Josh Rock kruist de degens met Ryan Meikle. Mensur Suljovic, vorig jaar verliezend finalist in Gibraltar, gaat spelen tegen voormalig jeugdwereldkampioen Keegan Brown.

Op zaterdag worden de duels uit de tweede ronde afgewerkt in Gibraltar. Vanaf deze ronde stromen ook Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert in het toernooi.

Speelschema Gibraltar Darts Trophy 2022

Vrijdag 14 oktober

Avondsessie (vanaf 19:00 uur)

Eerste ronde

Rowby-John Rodriguez v Keane Barry

Dyson Parody v Ryan Joyce

Stephen Bunting v Daryl Gurney

Chris Dobey v Dylan Duo Jnr

Ryan Meikle v Josh Rock

Martin Schindler v Vincent van der Voort

Keegan Brown v Mensur Suljovic

Gabriel Clemens v Adam Hunt

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties