Speelschema vrijdagavond op International Darts Open 2024: Kan Van Barneveld zich revancheren tegen Van Veen?

Vrijdagavond worden in Riesa de laatste acht wedstrijden uit de eerste ronde van de International Darts Open 2024 gespeeld. Twee Nederlanders treffen dan elkaar op het podium.

Raymond van Barneveld en Gian van Veen werden namelijk opnieuw aan elkaar gekoppeld. De twee Nederlandse spelers troffen elkaar onlangs ook al in de eerste ronde van de German Darts Grand Prix. Toen ging de winst met 6-5 naar Van Veen.

Cor Dekker is de andere Nederlander die vrijdagavond in actie komt, al speelt Dekker al enkele jaren onder de Noorse vlag. Hij wist zich via het Nordic & Baltic-circuit te plaatsen voor de International Darts Open. Bij zijn rentree op de Euro Tour gaat Dekker het opnemen tegen Jose de Sousa.

Mike de Decker is de enige Belg die tijdens deze sessie op het podium verschijnt. 'The Real Deal' kruist de degens met James Wade. Tweevoudig wereldkampioen Peter Wright gaat spelen tegen Gabriel Clemens, terwijl Nathan Aspinall zijn toernooi opent tegen Owen Bates.

Chris Dobey krijgt in zijn openingspartij te maken met Dylan Slevin. Voor Martin Schindler wacht een ontmoeting met landgenoot Jan Dueckers, en Simon Whitlock treft Cameron Menzies.

Speelschema International Darts Open 2024

Vrijdag 12 april

Eerste ronde

Avondsessie (vanaf 19:00 uur)

Jose De Sousa v Cor Dekker

Chris Dobey v Dylan Slevin

Jan Dueckers v Martin Schindler

Mike De Decker v James Wade

Cameron Menzies v Simon Whitlock

Gian van Veen v Raymond van Barneveld

Gabriel Clemens v Peter Wright

Owen Bates v Nathan Aspinall

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties