Speelschema vrijdagavond op Masters 2024 met onder meer Van Duijvenbode, Van den Bergh en titelverdediger Dobey

Jarenlang was de Masters de grote seizoensopener, maar die eer viel nu te beurt aan de Premier League Darts. Toch zullen veel spelers vrijdagavond hun eerste grote wedstrijd van het nieuwe seizoen spelen, want de absolute topspelers stromen het toernooi vanaf de tweede ronde in.

Bij de start van het toernooi komt gelijk de eerste Nederlander al in actie. In de openingswedstrijd van de Masters 2024 staat Dirk van Duijvenbode tegenover Ryan Searle. Van Duijvenbode is de enige Nederlander in de eerste ronde. Michael van Gerwen en Danny Noppert zijn automatisch toegelaten tot de tweede ronde.

Volg de Masters 2024 via onze LIVE SCORE!

Dimitri van den Bergh mag wel zijn opwachting maken. 'The Dreammaker' treft oud-toernooiwinnaar James Wade. Titelverdediger Chris Dobey gaat de strijd aan met Andrew Gilding in de eerste ronde. De winnaar van die partij treft overigens Van Gerwen bij de laatste zestien.

Een ander topaffiche is de ontmoeting tussen Joe Cullen en Josh Rock, terwijl Stephen Bunting de degens kruist met Ross Smith. Jonny Clayton treft Krzysztof Ratajski, en Dave Chisnall staat tegenover debutant Martin Schindler. Damon Heta begint zijn nieuwe seizoen tegen Gabriel Clemens.

Speelschema Masters 2024

Vrijdag 2 februari (vanaf 20:00 uur)

Eerste ronde

Dirk van Duijvenbode v Ryan Searle

Jonny Clayton v Krzysztof Ratajski

Dave Chisnall v Martin Schindler

Damon Heta v Gabriel Clemens

Dimitri Van den Bergh v James Wade

Chris Dobey v Andrew Gilding

Joe Cullen v Josh Rock

Stephen Bunting v Ross Smith

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties