Speelschema vrijdagavond op WK Darts 2023 met onder meer Rodriguez, Greaves en Michael Smith

Vrijdagavond is het tijd voor de eerste dame op het WK Darts. Naast Beau Greaves komt ook titelfavoriet Michael Smith in actie op de tweede dag van het WK Darts.

De ogen zullen vanavond veelal op Greaves gericht zijn. De 18-jarige Engelse plaatste zich op sensationele wijze voor het WK Darts door de laatste acht Women's Series-toernooien allemaal te winnen. Op het WDF-circuit staat er ook geen maat op 'Beau 'n' Arrow', die onder meer het vrouwen-WK, de Dutch Open en World Masters won. Ze neemt het op tegen William O'Connor uit Ierland.

De avondsessie wordt gestart met een clash tussen Rowby-John Rodriguez en Lourence Ilagan. De Belg Dimitri van den Bergh zal deze wedstrijd ongetwijfeld met interesse volgen, want de eerste tegenstander van 'The Dreammaker' komt uit deze partij.

Keegan Brown kruist de degens met Florian Hempel voor een plek in de tweede ronde. Aan het einde van de avond speelt Michael Smith in de tweede ronde tegen Nathan Rafferty, die donderdag verantwoordelijk was voor de uitschakeling van Jermaine Wattimena.

Speelschema WK Darts 2023

Vrijdag 16 december

Avondsessie (vanaf 20:00 uur)

3x eerste ronde, 1x tweede ronde

Rowby-John Rodriguez v Lourence Ilagan (R1)

William O‘Connor v Beau Greaves (R1)

Keegan Brown v Florian Hempel (R1)

Michael Smith v Nathan Rafferty (R2)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties