Speelschema vrijdagavond Premier League Darts 2021: Van Gerwen treft Wade tijdens twaalfde speelronde

Het derde blok van de Premier League Darts wordt vrijdagavond afgesloten met de twaalfde speelronde. Voor Michael van Gerwen wacht een ontmoeting met James Wade.

De Vlijmenaar verloor eerder in de competitie tijdens de eerste seizoenshelft nog met 7-3 van The Machine. Een nieuwe kans op revanche voor Van Gerwen, die zich donderdag al revancheerde tegen Jonny Clayton voor een eerder verlies in deze Premier League Darts.

Met een overwinning op Wade kan Van Gerwen iets doen wat hij nog niet heeft gedaan in deze competitie, namelijk drie duels op rij winnen. Indien dat lukt, heeft de 32-jarige Brabander daarna tijdens het vierde blok (24-28 mei) nog maar enkele punten nodig om de play-offs te halen.

Peter Wright heeft vrijdagavond juist punten nodig om überhaupt nog enigszins in de race te blijven. Na zijn nederlaag tegen Gary Anderson staat Snakebite op de achtste plaats, met een achterstand van drie punten op de vierde positie. Die plek is momenteel in handen van José de Sousa, toevalligerwijs de komende tegenstander van Wright.

Koploper Nathan Aspinall treft Jonny Clayton, terwijl nummer drie Dimitri van den Bergh de degens kruist met tweevoudig wereldkampioen Gary Anderson.

Speelschema Premier League Darts 2021

Twaalfde speelronde - Vrijdag 7 mei

20:10 Peter Wright v Jose de Sousa

20:55 Michael van Gerwen v James Wade

21:40 Jonny Clayton v Nathan Aspinall

22:25 Dimitri Van den Bergh v Gary Anderson

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties