Speelschema vrijdagmiddag EK Darts 2020 met Kleermaker in tweede ronde tegen Petersen

Na een monstersessie van zestien wedstrijden op donderdag, wordt vrijdagmiddag al begonnen met de tweede ronde van het EK Darts in Oberhausen.

Drie Nederlanders slaagden erin om de laatste zestien te halen op de European Championship. Martijn Kleermaker komt vrijdagmiddag in actie op het EK Darts, terwijl Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode pas 's avonds aan de beurt zijn.

Voor Kleermaker wacht een duel met Devon Petersen met als inzet een plek in de kwartfinales. De Harderwijker boekte donderdag een knappe overwinning op EK-titelverdediger Rob Cross. Petersen rekende af met veteraan Andy Hamilton.

De tweede ronde wordt geopend met een wedstrijd tussen twee spelers die allebei voor een verrassing zorgden in de openingsronde. William O'Connor was verrassend te sterk voor de als eerste geplaatste Joe Cullen, terwijl Jamie Hughes won van Dave Chisnall.

Later op de middag neemt Jose de Sousa het op tegen Jonny Clayton. De Sousa zorgde donderdag voor het moment van de dag door een negendarter te gooien in zijn wedstrijd tegen Jeffrey de Zwaan. De laatste partij van de middag gaat tussen Nathan Aspinall en James Wade.

Speelschema EK Darts 2020

Vrijdag 30 oktober (vanaf 13:00 uur)
Tweede ronde

13:10 William O'Connor v Jamie Hughes

14:10 Devon Petersen v Martijn Kleermaker

15:10 Jose De Sousa v Jonny Clayton

16:10 Nathan Aspinall v James Wade

Plaats reactie

666

0 reacties