Speelschema vrijdagmiddag German Darts Championship 2020

Op 1 maart werd de finale van de Belgian Darts Championship gespeeld. Destijds was dat het eerste Euro Tour-toernooi van het seizoen. Vervolgens kwam de corona-uitbraak, waardoor de PDC European Tour maandenlang stil lag.

Bijna zeven maanden later staat eindelijk het tweede Euro Tour-toernooi van het seizoen op het programma. Van 25 tot en met 27 september is Hildesheim gastheer van de German Darts Championship.

Vorig jaar werd dit toernooi gewonnen door Daryl Gurney. De Noord-Ier was in de finale met 8-7 te sterk voor Ricky Evans. Dit jaar is Gurney er ook bij, maar hij hoeft pas op zaterdag in de tweede ronde in te stromen. Hetzelfde geldt voor onder meer Michael van Gerwen en Jermaine Wattimena.

Drie Nederlanders moeten wel vanaf de eerste ronde starten. Jeffrey de Zwaan en Danny Noppert zijn pas vrijdagavond aan de beurt. Ron Meulenkamp verschijnt vrijdagmiddag wel op het podium. De Flevolander neemt het in de eerste ronde op tegen Richard North.

Scott Waites en Darren Penhall hebben de eer om het toernooi in gang te zetten. Voor Waites wordt het zijn eerste Euro Tour-toernooi ooit. Later op de middag spelen ook namen als William O'Connor, Jeff Smith, Ronny Huybrechts en Mervyn King hun eerste duel.

Speelschema German Darts Championship 2020

Vrijdag 25 september

Eerste ronde

Middagsessie

13:00 Scott Waites v Darren Penhall

13:30 Daniel Larsson v William O'Connor

14:00 Ron Meulenkamp v Richard North

14:30 Boris Koltsov v Steve Lennon

15:00 Franz Roetzsch v Jeff Smith

15:30 Lukas Wenig v Cody Harris

16:00 Ronny Huybrechts v Dragutin Horvat

16:30 Steffen Siepmann v Mervyn King

Speelschema vrijdagmiddag German Darts Championship 2020

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties