Speelschema vrijdagmiddag Gibraltar Darts Trophy 2021 met onder meer Kleermaker en Nentjes

Vrijdagmiddag wordt in Gibraltar het startsein gegeven voor het laatste Euro Tour-toernooi van het seizoen. In het piepkleine landje onder Spanje wordt voor de achtste keer gestreden om de eindzege op de Gibraltar Darts Trophy.

De twee Nederlanders die in de eerste ronde in actie komen, zijn al vroeg op de vrijdagmiddag aan de beurt. Martijn Kleermaker speelt in de tweede partij van de middag tegen Joe Murnan. Direct daarna betreedt Geert Nentjes het podium voor zijn wedstrijd tegen Adam Hunt.

Aan het einde van de middag maken onder andere Rob Cross, John Henderson en Mervyn King hun opwachting. Zij treffen respectievelijk Patrik Kovacs, Boris Krcmar en Craig Galliano.

Vrijdagavond worden de laatste duels uit de eerste ronde gespeeld. Dan is het de beurt aan onder meer Stephen Bunting, Simon Whitlock, Kim Huybrechts, Steve Beaton en Luke Humphries.

Michael van Gerwen, Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode spelen zaterdag pas. Zij zijn direct geplaatst voor de tweede ronde.

Speelschema Gibraltar Darts Trophy 2021

Vrijdag 24 september

Eerste ronde

Middagsessie (vanaf 13:00 uur)

13:00 Andreas Harrysson v Keane Barry

13:30 Martijn Kleermaker v Joe Murnan

14:00 Adam Hunt v Geert Nentjes

14:30 Justin Broton v Adam Smith-Neale

15:00 Ryan Murray v Ted Evetts

15:30 Patrik Kovacs v Rob Cross

16:00 John Henderson v Boris Krcmar

16:30 Mervyn King v Craig Galliano

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties