Speelschema vrijdagmiddag Hungarian Darts Trophy 2021 met onder meer Nentjes en Veenstra

Na lang wachten gaat het Euro Tour-seizoen vrijdagmiddag eindelijk van start met de openingsdag van de Hungarian Darts Trophy. Tijdens de eerste sessie komen met Geert Nentjes en Richard Veenstra twee Nederlanders in actie in Boedapest.

In de tweede partij van de middag maakt Nentjes zijn Euro Tour-debuut tegen Geert de Vos. Ook Veenstra speelt zijn allereerste wedstrijd op het Europese circuit van de PDC. De darter uit Ossenzijl kruist de degens met Keegan Brown.

De middagsessie wordt geopend met een duel tussen Johan Engström en William Borland. Later op de middag komen onder meer talenten als Keane Barry, Adam Gawlas en Lewis Williams in actie.

Vrijdagavond worden de laatste duels uit de eerste ronde gespeeld. Dan is het de beurt aan onder meer Vincent van der Voort, die het opneemt tegen Daryl Gurney. Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode spelen zaterdag pas. Zij zijn direct geplaatst voor de tweede ronde.

Speelschema Hungarian Darts Trophy 2021

Vrijdag 3 september

Eerste ronde

Middagsessie (vanaf 13:00 uur)

13:00 Johan Engström v William Borland

13:30 Geert Nentjes v Geert De Vos

14:00 Richard Veenstra v Keegan Brown

14:30 János Végső v Joe Murnan

15:00 Thomas Lovely v Keane Barry

15:30 Boris Krcmar v Adam Gawlas

16:00 Gabor Jagica v Lewis Williams

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties