Speelschema vrijdagmiddag op Baltic Sea Darts Open 2024 met onder meer Kuivenhoven, Wattimena en Zonneveld

De wereldtop is dit weekend op bezoek in Kiel, waar het zesde Euro tour-toernooi van het seizoen wordt gespeeld op de Baltic Sea Darts Open. Vrijdagmiddag worden de eerste acht wedstrijden uit de eerste ronde gespeeld.

Drie Nederlanders maken hun opwachting tijdens de eerste middagsessie. Maik Kuivenhoven is de eerste Nederlander die in actie komt. Hij speelt in de tweede partij van de middag tegen Christopher Toonders.

Voor Jermaine Wattimena staat er een duel tegen Brendan Dolan op het programma. Dolan wist eerder deze week nog Players Championship 10 op zijn naam te schrijven. De laatste wedstrijd van de middag gaat tussen Niels Zonneveld en James Wade.

De openingswedstrijd van het toernooi gaat tussen Sebastian Bialecki en Jose de Sousa. Thibault Tricole kruist de degens met voormalig UK Open-kampioen Andrew Gilding, en Haupai Puha treft Franz Roetzsch. Matthew Dennant maakt zijn opwachting tegen Moritz Hilger, en Luke Woodhouse legt aan tegen Ryan Joyce.

Speelschema Baltic Sea Darts Open 2024

Vrijdag 10 mei

Eerste ronde

Middagsessie (vanaf 13:00 uur)

Sebastian Bialecki v Jose de Sousa

Maik Kuivenhoven v Christopher Toonders

Thibault Tricole v Andrew Gilding

Haupai Puha v Franz Roetzsch

Moritz Hilger v Matthew Dennant

Brendan Dolan v Jermaine Wattimena

Luke Woodhouse v Ryan Joyce

James Wade v Niels Zonneveld

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties