Speelschema vrijdagmiddag op European Darts Grand Prix met onder meer twee Nederlanders

In Stuttgart gaat vrijdagmiddag de achtste editie van de European Darts Grand Prix van start. Door de afmelding van Gerwyn Price zijn er slechts zeven in plaats van de gebruikelijke acht wedstrijden.

Tot de line-up van de eerste sessie behoren twee Nederlanders. Niels Zonneveld speelt in de tweede partij van de middagsessie tegen de Letse darter Madars Razma. De winnaar van dat duel treft Martin Schindler bij de laatste 32.

Later op de middag is het de beurt aan Ron Meulenkamp. Voor de Flevolander wacht een duel met Ryan Meikle, waarbij de winnaar het opneemt tegen Luke Humphries in de tweede ronde.

De sessie gaat van start met een duel tussen Andrew Gilding en John Michael. Adam Gawlas, vorige week in Praag nog kwartfinalist, treft Ryan Joyce. Radek Szaganski kruist de degens met Mickey Mansell, terwijl Stefan Bellmont tegenover Martin Lukeman staat. De middagsessie wordt afgesloten door Joe Murnan en Lukas Wenig.

Speelschema European Darts Grand Prix

Vrijdag 20 mei

Eerste ronde

Middagsessie (vanaf 13:00 uur)

Andrew Gilding v John Michael

Madars Razma v Niels Zonneveld

Adam Gawlas v Ryan Joyce

Radek Szaganski v Mickey Mansell

Stefan Bellmont v Martin Lukeman

Ryan Meikle v Ron Meulenkamp

Joe Murnan v Lukas Wenig

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties