Speelschema vrijdagmiddag op German Darts Open met onder meer Doets, Plaisier, Van Dongen en De Decker

Vrijdagmiddag gaan we van start met de German Darts Open in het Duitse Jena. Tijdens de eerste sessie staan de eerste acht duels van het Euro Tour-toernooi op het programma.

Het toernooi gaat van start met een ontmoeting tussen Kevin Doets en Callum Goffin, alvorens Madars Razma de degens kruist met Stephen Burton. Vervolgens neemt Wesley Plaisier het op tegen George Killington.

Roy van de Griendt legt aan tegen Danny Tessmann in de vierde partij van de middag. De Nederlandse Amerikaan Jules van Dongen begint daarna zijn toernooi tegen Connor Scutt. Jeffrey de Graaf maakt tegen Dylan Slevin zijn rentree op de Euro Tour, en Mike de Decker treft Patrik Kovacs. De laatste wedstrijd van de middag gaat tussen Darius Labanauskas en Cameron Menzies.

Waar kan ik de German Darts Open live zien?

Dit jaar worden de Euro Tour-toernooien voor het eerst uitgezonden door Viaplay. De middagsessies starten om 13:00 uur, terwijl de avondsessies om 19:00 uur van start gaan.

Verder is de German Darts Open voor Nederlandse en Belgische dartsfans te zien via PDC TV. Om toegang te krijgen tot deze livestream is een abonnement nodig.

Hoeveel prijzengeld valt er te winnen?

Tijdens elk Euro Tour-toernooi wordt er 175.000 pond aan prijzengeld verdeeld. Alle kwalificatiespelers zijn zeker van 1250 pond, terwijl de top-16 van de plaatsingslijst op de German Darts Open sowieso 2500 pond ontvangen. Deze zestien spelers moeten echter wel hun eerste partij in de tweede ronde winnen om het prijzengeld ook daadwerkelijk voor de wereldranglijst en andere rankingen te laten meetellen.

Per overwinning loopt het verdiende prijzengeld op. Zo krijgen de finalisten al minimaal 12.000 pond. De winnaar van het toernooi gaat naar huis met de hoofdprijs van 30.000 pond.

Speelschema German Darts Open 2023

Vrijdag 8 september

Eerste ronde

Middagsessie (vanaf 13:00 uur)

Kevin Doets v Callum Goffin

Madars Razma v Stephen Burton

Wesley Plaisier v George Killington

Roy van de Griendt v Danny Tessmann

Connor Scutt v Jules van Dongen

Dylan Slevin v Jeffrey De Graaf

Patrik Kovacs v Mike De Decker

Darius Labanauskas v Cameron Menzies

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties