Speelschema vrijdagmiddag op WK Darts 2023 met onder meer Lewis en Huybrechts

Vrijdagmiddag gaat het WK Darts verder met de volgende vier wedstrijden. Onder meer tweevoudig wereldkampioen Adrian Lewis en voormalig major-finalist Kim Huybrechts betreden het podium in Alexandra Palace.

Maar de middagsessie wordt geopend met een duel tussen Alan Soutar en Mal Cuming. De winnaar van die partij zal het in de tweede ronde opnemen tegen Daryl Gurney.

In de tweede wedstrijd van de middag gaan Boris Krcmar en Toru Suzuki uitmaken wie de tegenstander wordt van Nathan Aspinall bij de laatste 64.

Daarna is het de beurt aan Lewis. De wereldkampioen van 2011 en 2012 werd de twee vorige jaren telkens in de tweede ronde uitgeschakeld, maar moet het toernooi dit jaar in de eerste ronde beginnen. Dat doet hij tegen de Zweedse qualifier Daniel Larsson. Damon Heta wacht voor de winnaar van deze wedstrijd.

Grant Sampson, die donderdagavond stuntte tegen Keane Barry, kruist de degens met Kim Huybrechts. Indien het de Belg lukt om zich te plaatsen voor de derde ronde, dan staat Huybrechts na de Kerst tegenover regerend wereldkampioen Peter Wright.

Vrijdag 16 december

Middagsessie (vanaf 13:30 uur)

3x eerste ronde, 1x tweede ronde

Alan Soutar v Mal Cuming (R1)

Boris Krcmar v Toru Suzuki (R1)

Adrian Lewis v Daniel Larsson (R1)

Kim Huybrechts v Grant Sampson (R2)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties