Speelschema WK Darts: Noppert en Van Barneveld donderdagavond in actie

We hebben donderdagavond nog vier potjes op het WK Darts op het programma staan voordat het traditionele kerstreces begint. Onder andere Danny Noppert en Raymond van Barneveld strijden nog om een plek bij de laatste 32 in Alexandra Palace.

Noppert komt in actie in de eerste partij van de donderdagavond. De Fries kruist de degens met Jason Heaver, die in de eerste ronde te sterk was voor Gordon Mathers.

Gabriel Clemens maakt daarna zijn eerste opwachting tijdens deze editie van het WK Darts. De Duitser gaat tegen Lewy Williams proberen om zich in navolging van landgenoot Florian Hempel te plaatsen voor de derde ronde.

Het derde duel van de avond is misschien dé kraker van de tweede ronde. Na de zege van Raymond van Barneveld op Lourence Ilagan, treft hij nu oud-wereldkampioen Rob Cross. Laatstgenoemde steekt de laatste weken in goede vorm, getuige zijn eindzege op de European Championship en kwartfinaleplaats op de Grand Slam of Darts.

De laatste wedstrijd van de tweede ronde gaat tussen Chris Dobey en Rusty-Jake Rodriguez. De winnaar van deze partij neemt het bij de laatste 32 op tegen Michael van Gerwen.

Speelschema WK Darts 2022

Donderdag 23 december

Avondsessie (20:00 uur)

Tweede ronde (4x)

Danny Noppert v Jason Heaver

Gabriel Clemens v Lewy Williams

Rob Cross v Raymond van Barneveld

Chris Dobey v Rusty-Jake Rodriguez

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties