Speelschema WK Darts: Outsiders Wade en Gurney strijden dinsdagmiddag voor plek bij laatste zestien

Twaalf van de zestien namen bij de laatste zestien op het WK Darts zijn bekend. Dinsdagmiddag worden de volgende drie plekken verdeeld. Onder meer voormalig major-kampioenen James Wade en Daryl Gurney komen in actie.

Wade is direct aan de beurt tegen voormalig Lakeside-kampioen Stephen Bunting. Zes jaar geleden troffen Wade en Bunting elkaar juist bij de laatste zestien. Toen ging de zege met 4-1 naar The Bullet, die destijds debuteerde op het WK Darts.

Daryl Gurney en Chris Dobey gaan uitmaken wie het bij de laatste zestien opneemt tegen Vincent van der Voort. Aan het einde van de middag kruist Devon Petersen de degens met Jason Lowe, de bedwinger van Michael Smith in de tweede ronde.

Dinsdagavond wordt het laatste duel uit de derde ronde gespeeld tussen Dave Chisnall en Danny Noppert. Tijdens deze sessie wordt ook meteen begonnen met de achtste finales. Michael van Gerwen strijdt dan tegen Joe Cullen voor een kwartfinaleplaats.

Speelschema PDC WK Darts 2021

Dinsdag 29 december

Middagsessie (vanaf 13:00 uur)

13:15 James Wade v Stephen Bunting

14:30 Daryl Gurney v Chris Dobey

15:45 Jason Lowe v Devon Petersen

Speelschema WK Darts: Outsiders Wade en Gurney strijden dinsdagmiddag voor plek bij laatste zestien

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties