Speelschema WK Darts: Van Duijvenbode opent maandag middagsessie met duel tegen Ross Smith

Het WK Darts gaat maandagmiddag na een kerstreces van drie dagen weer verder. Er wordt begonnen met de derde ronde en meteen krijgt er een Nederlander de kans om de laatste zestien te bereiken in Alexandra Palace.

In de eerste partij van de middag neemt Dirk van Duijvenbode het op tegen Ross Smith. Laatstgenoemde zorgde voor een verrassing door Stephen Bunting, vorig seizoen nog halvefinalist, uit te schakelen. Van Duijvenbode ontsnapte zelf aan uitschakeling tegen Boris Koltsov.

Ross Smith is niet de enige Smith die maandagmiddag in actie komt. Het tweede duel gaat namelijk tussen Michael Smith en William O'Connor. Michael Smith was met afstand de beste speler van de tweede ronde door dankzij een gemiddelde van 106 af te rekenen met Ron Meulenkamp. O'Connor stuurde Glen Durrant naar huis.

De laatste wedstrijd van de middagsessie gaat tussen Raymond Smith en Florian Hempel, de twee verrassingen van dit toernooi. Hempel versloeg al Martin Schindler en Dimitri van den Bergh, terwijl Raymond Smith te sterk was voor Jamie Hughes en Devon Petersen. Met Steve Lennon of Mervyn King als potentiële volgende tegenstanders gaat uit dit stukje van de loting dus een verrassende kwartfinalist komen.

Speelschema WK Darts 2022

Maandag 27 december

Middagsessie (13:30 uur)

Derde ronde

Ross Smith v Dirk Van Duijvenbode

Michael Smith v William O'Connor

Florian Hempel v Raymond Smith

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties