Speelschema WK Darts: Wattimena en twee Belgen zondagmiddag in actie tijdens start derde ronde

Na een onderbreking van drie dagen gaat het WK Darts zondagmiddag verder met de derde ronde. Onder meer Jermaine Wattimena gaat proberen de laatste zestien te bereiken in Alexandra Palace.

Wattimena stond tijdens de edities van 2018 en 2019 ook al bij de laatste 32 op het WK Darts, maar toen bleek deze ronde telkens het eindstation voor de darter uit Westervoort. Toen waren het respectievelijk Steve West en Gary Anderson die te sterk waren voor Wattimena. Dit keer is Dimitri van den Bergh de te nemen horde richting de achtste finales. De Nederlander en de Belg stonden in het verleden vijfmaal tegenover elkaar. Wattimena leidt in de onderlinge balans met 3-2.

Naast Van den Bergh komt er nog een Belg in actie, namelijk Kim Huybrechts. De Antwerpenaar strijdt tegen Ryan Searle voor een plek bij de laatste zestien. Huybrechts imponeerde voor de Kerst met sterke zeges op Di Zhuang (3-0 met 104.05 gemiddeld) en Ian White (3-1 met 101.59 gemiddeld). Searle maakte eveneens indruk. De Engelsman versloeg Jeffrey de Zwaan met 3-0 in sets in zijn tweede partij.

De zondagmiddag gaat van start met het onderonsje tussen Krzysztof Ratajski en Simon Whitlock. Ratajski stond nog nooit bij de laatste zestien op het WK Darts, terwijl voormalig WK-finalist Whitlock dat de afgelopen zes jaar maar één keer presteerde.

Speelschema PDC WK Darts 2021

Zondag 27 december

Middagsessie (vanaf 13:00 uur)

13:15 Krzysztof Ratajski v Simon Whitlock

14:30 Kim Huybrechts v Ryan Searle

15:45 Dimitri van den Bergh v Jermaine Wattimena

Speelschema WK Darts: Wattimena en twee Belgen zondagmiddag in actie tijdens start derde ronde

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties