Speelschema zaterdagavond Hungarian Darts Trophy 2021 met onder meer Van Gerwen, Price en Wright

Zaterdagavond zijn de grote kanonnen aan de beurt voor hun eerste partij op de Hungarian Darts Trophy. Onder meer Michael van Gerwen, Gerwyn Price en Peter Wright betreden het podium in de László Papp Budapest Sports Arena.

Voor Van Gerwen wacht een ontmoeting met Daryl Gurney, die in de eerste ronde met 6-2 te sterk was voor Vincent van der Voort. Price treft de Nederlander Richard Veenstra, die zijn Euro Tour-debuut vrijdag kleur gaf met een overwinning op Keegan Brown. Wright speelt tegen Florian Hempel voor een plek bij de laatste zestien.

De avondsessie wordt geopend met een duel tussen Jonny Clayton en Adam Gawlas. Daarna neemt Joe Cullen, de nummer één van de plaatsingslijst op dit toernooi, het op tegen Geert de Vos.

De derde partij van de avond is een Australische clash tussen Damon Heta en Simon Whitlock. José de Sousa kruist de degens met Joe Murnan, terwijl aan het einde van de sessie Michael Smith en John Michael de strijd met elkaar aangaan.

Speelschema Hungarian Darts Trophy 2021

Zaterdag 4 september

Tweede ronde

Avondsessie (vanaf 19:00 uur)

19:00 Jonny Clayton v Adam Gawlas

19:30 Joe Cullen v Geert De Vos

20:00 Damon Heta v Simon Whitlock

20:30 Jose de Sousa v Joe Murnan

21:00 Michael van Gerwen v Daryl Gurney

21:30 Gerwyn Price v Richard Veenstra

22:00 Peter Wright v Florian Hempel

22:30 Michael Smith v John Michael

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties