Speelschema zaterdagmiddag Gibraltar Darts Trophy 2021 met cruciale duels voor Van Duijvenbode en Noppert

Zaterdag gaat de Gibraltar Darts Trophy verder en vanaf deze tweede ronde stroomt ook de top-16 van de plaatsingslijst het toernooi in. Tijdens de middagsessie komen onder meer Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert in actie.

Voor beide Nederlanders wacht een cruciaal duel, want Van Duijvenbode en Noppert moeten winnen om zich te plaatsen voor het EK Darts. Van Duijvenbode moet dat doen tegen Ted Evetts, terwijl Noppert de strijd aangaat met Andreas Harrysson.

Ook Mensur Suljovic en Krzysztof Ratajski moeten zaterdagmiddag hun partij winnen om te kunnen deelnemen aan de European Championship. Suljovic treft Kim Huybrechts en Ratajski kruist de degens met Ryan Searle.

Verder speelt Brendan Dolan tegen Mervyn King, terwijl Damon Heta gaat aanleggen tegen Adam Hunt. Michael Smith treft Simon Whitlock voor een plek bij de laatste zestien en James Wade treft Boris Krcmar.

De acht resterende duels uit de tweede ronde worden zaterdagavond gespeeld. Dan neemt Michael van Gerwen het op tegen oud-wereldkampioen Rob Cross. Ook wereldtoppers als Jonny Clayton, José de Sousa, Peter Wright en Gerwyn Price verschijnen dan op het podium.

Zaterdag 25 september

Tweede ronde

Middagsessie (vanaf 13:00 uur)

Dirk van Duijvenbode v Ted Evetts

Brendan Dolan v Mervyn King

Danny Noppert v Andreas Harrysson

Damon Heta v Adam Hunt

Mensur Suljovic v Kim Huybrechts

Michael Smith v Simon Whitlock

James Wade v Boris Krcmar

Krzysztof Ratajski v Ryan Searle

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties