Speelschema zaterdagmiddag op German Darts Grand Prix 2024 met onder meer vijf Nederlanders en een Belg

De beste darters ter wereld zijn tijdens het paasweekend neergestreken in München waar traditiegetrouw de German Darts Grand Prix op het programma staat. Het is de zesde keer dat dit Euro Tour-toernooi wordt gespeeld.

In 2017 werd het toernooi nog gespeeld in Mannheim, maar daarna verhuisde het naar de huidige locatie in München. Michael van Gerwen won de eerste drie edities van dit Euro Tour-toernooi, maar de laatste twee jaren schreven respectievelijk Luke Humphries en Michael Smith de German Darts Grand Prix op hun naam.

Volg de German Darts Grand Prix 2024 via onze LIVE SCORE!

Zaterdagmiddag staan de eerste wedstrijden uit de eerste ronde op het programma. Liefst vijf Nederlanders maken hun opwachting tijdens de eerste sessie. Kevin Doets heeft de eer gekregen om het toernooi te openen. Hij neemt het op tegen Ryan Joyce, waarna Brendan Dolan en Alan Soutar tegenover elkaar staan in de tweede partij.

Jermaine Wattimena kruist de degens met Franz Roetzsch, één van de Host Nation Qualifiers op dit toernooi. De vierde wedstrijd gaat tussen Cameron Menzies en Mike de Decker. Laatstgenoemde is de enige Belg in deze sessie.

Voor Jeffrey de Zwaan staat er een duel tegen Matthias Ehlers op de planning. De winnaar van die partij neemt het overigens op tegen Michael van Gerwen in de tweede ronde. Richard Veenstra treft Oliver Mueller in zijn openingspartij.

Niels Zonneveld gaat het zaterdagmiddag opnemen tegen Luke Woodhouse, die door een blessure van Gary Anderson mag invallen op dit toernooi. De laatste partij van de middag gaat tussen Chris Dobey en Viktor Tingstrom.

Speelschema German Darts Grand Prix 2024

Zaterdag 30 maart

Eerste ronde

Middagsessie (vanaf 13:00 uur)

Ryan Joyce v Kevin Doets

Brendan Dolan v Alan Soutar

Franz Roetzsch v Jermaine Wattimena

Cameron Menzies v Mike De Decker

Jeffrey De Zwaan v Matthias Ehlers

Oliver Mueller v Richard Veenstra

Niels Zonneveld v Luke Woodhouse

Chris Dobey v Viktor Tingstrom

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties