Speelschema zaterdagmiddag op German Darts Open met onder meer Doets, Noppert, Van Dongen en twee Belgen

Zaterdag stroomt ook de top-16 van de plaatsingslijst in op de German Darts Open. Tijdens de middagsessie worden de eerste acht wedstrijden van de tweede ronde gespeeld bij het Euro Tour-toernooi in Jena.

De middagsessie gaat van start met een ontmoeting tussen Andrew Gilding en Madars Razma. Daarna staat Jose de Sousa tegenover Mike de Decker, alvorens Krzysztof Ratajski het opneemt tegen werelds snelste darter Ricky Evans.

Jules van Dongen gaat daarna de strijd aan met Jules van Dongen, terwijl Kevin Doets daarna aanlegt tegen Ryan Searle. Voor Danny Noppert wacht een ontmoeting met Dylan Slevin, en Brian Raman kruist de degens met Rob Cross. De afsluiting van de middag gaat tussen Stephen Bunting en Joe Cullen.

Waar kan ik de German Darts Open live zien?

Dit jaar worden de Euro Tour-toernooien voor het eerst uitgezonden door Viaplay. De middagsessies starten om 13:00 uur, terwijl de avondsessies om 19:00 uur van start gaan.

Verder is de German Darts Open voor Nederlandse en Belgische dartsfans te zien via PDC TV. Om toegang te krijgen tot deze livestream is een abonnement nodig.

Hoeveel prijzengeld valt er te winnen?

Tijdens elk Euro Tour-toernooi wordt er 175.000 pond aan prijzengeld verdeeld. Alle kwalificatiespelers zijn zeker van 1250 pond, terwijl de top-16 van de plaatsingslijst op de German Darts Open sowieso 2500 pond ontvangen. Deze zestien spelers moeten echter wel hun eerste partij in de tweede ronde winnen om het prijzengeld ook daadwerkelijk voor de wereldranglijst en andere rankingen te laten meetellen.

Per overwinning loopt het verdiende prijzengeld op. Zo krijgen de finalisten al minimaal 12.000 pond. De winnaar van het toernooi gaat naar huis met de hoofdprijs van 30.000 pond.

Speelschema German Darts Open 2023

Zaterdag 9 september

Tweede ronde

Middagsessie (vanaf 13:00 uur)

Andrew Gilding v Madars Razma

Jose De Sousa v Mike de Decker

Krzysztof Ratajski v Ricky Evans

Josh Rock v Jules van Dongen

Ryan Searle v Kevin Doets

Danny Noppert v Dylan Slevin

Rob Cross v Brian Raman

Joe Cullen v Stephen Bunting

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties