Speelschema zaterdagmiddag op World Cup of Darts met onder meer Engeland, Australië en België

Zaterdag begint de tweede ronde op de World Cup of Darts. Tijdens de middagsessie is het de beurt aan onder meer Engeland, Australië en België.

Vanaf deze ronde worden er vooral singles gespeeld. Landen mogen zelf bepalen welke speler de eerste en tweede single speelt. Indien de stand na twee singles gelijk is, komt er een koppelpartij aan te pas om te beslissen welk land doorgaat naar de kwartfinales op de World Cup of Darts.

Eerst is het de beurt aan de Noord-Ieren Daryl Gurney en Daryl Gurney, die het opnemen tegen José de Sousa en José Marques uit Portugal.

Engeland, het eerste reekshoofd op dit toernooi, treft Zuid-Afrika. Dat betekent dat James Wade en Dave Chisnall tegenover Devon Petersen en Carl Gabriel aan.

Het Australische duo Simon Whitlock en Damon Heta kruist de degens met Danny Lauby en Chuck Puleo uit de Verenigde Staten. De middag wordt afgesloten door een treffen tussen het Belgische team met Dimitri van den Bergh en Kim Huybrechts tegen de Oostenrijkers Mensur Suljovic en Rowby-John Rodriguez.

Zaterdag 11 september

Middagsessie (vanaf 14:00 uur)

Tweede ronde

14:00 Noord-Ierland v Portugal

15:00 Engeland v Zuid-Afrika

16:00 Australië v Verenigde Staten

17:00 België v Oostenrijk

Speelschema zaterdagmiddag op World Cup of Darts met onder meer Engeland, Australië en België

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties