Speelschema zondagavond Hungarian Darts Trophy 2022: Wie pakt de eindzege bij Euro Tour in Boedapest?

Met toch een aantal verrassende kwartfinalisten wordt zondagavond begonnen aan de finalesessie op de Hungarian Darts Trophy in Boedapest.

De top-8 van de plaatsingslijst is al uitgeschakeld, met als gevolg dat Nathan Aspinall de hoogst geplaatste speler is die nog in het toernooi zit. 'The Asp', als negende geplaatst, speelt in zijn kwartfinale tegen de ongeplaatste Ryan Meikle.

Joe Cullen (elfde geplaatst) en José de Sousa (twaalfde geplaatst) zijn de enige andere seeds onder de kwartfinalisten. 'The Rockstar' treft Rusty-Jake Rodriguez in de eerste kwartfinale van de avond.

De Sousa, in de middag nog verantwoordelijk voor de uitschakeling van Jeffrey de Zwaan, kruist de degens met William O'Connor. Dave Chisnall staat tegenover Josh Rock, die zondagmiddag Dirk van Duijvenbode na een beslissende leg versloeg. Later op de avond staan de halve finales en finale nog op het programma.

Speelschema Hungarian Darts Trophy 2022

Zondag 4 september

Avondsessie (vanaf 19:00 uur)

Kwartfinale

Joe Cullen v Rusty-Jake Rodriguez

Josh Rock v Dave Chisnall

José de Sousa v William O'Connor

Nathan Aspinall v Ryan Meikle

Halve finale

Finale

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties