Speelschema zondagmiddag German Darts Championship 2020 met Van Gerwen en Noppert

Met Michael van Gerwen en Danny Noppert zijn er nog twee Nederlandse kanshebbers voor de eindzege op de German Darts Championship. Een Nederlandse finale is eventueel zelfs nog mogelijk in Hildesheim.

Van Gerwen begon zaterdag met een gemakkelijke 6-2 overwinning op Steve Lennon aan het toernooi. Mervyn King is zijn volgende tegenstander. De Engelsman won na een sterke wedstrijd van Jermaine Wattimena. Danny Noppert speelde al twee duels en won op knappe wijze van Josh Payne en Adrian Lewis. De Fries treft Max Hopp voor een plek bij de laatste acht.

Wint Van Gerwen zijn wedstrijd bij de laatste zestien, dan speelt hij tegen Mensur Suljovic of James Wade in de kwartfinale. Regerend wereldkampioen Peter Wright neemt het op tegen Jonny Clayton. Dave Chisnall en Nathan Aspinall zijn de andere twee namen in de bovenkant van het toernooischema.

Noppert's mogelijke tegenstanders bij de laatste acht zijn Daryl Gurney en Glen Durrant. Oud-wereldkampioen Rob Cross legt aan tegen Devon Petersen, terwijl Krzysztof Ratajski de degens kruist met Joe Cullen.

Speelschema German Darts Championship 2020

Zondag 27 september

Laatste 16

Middagsessie

13:00 Michael van Gerwen v Mervyn King
13:30 Mensur Suljovic v James Wade
14:00 Peter Wright v Jonny Clayton
14:30 Dave Chisnall v Nathan Aspinall
15:00 Max Hopp v Danny Noppert
15:30 Daryl Gurney v Glen Durrant
16:00 Devon Petersen v Rob Cross
16:30 Krzysztof Ratajski v Joe Cullen

Speelschema zondagmiddag German Darts Championship 2020 met Van Gerwen en Noppert

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties