Speelschema zondagmiddag op German Darts Open met onder meer Noppert, Van Duijvenbode en Plaisier

De zestien overgebleven spelers strijden zondag verder om de titel op de German Darts Open. Onder meer drie Nederlanders en een Belg zitten nog in het toernooi. Zondagmiddag begint een bomvolle finaledag met de achtste finales, alvorens 's avonds de kwartfinales, halve finales en finale plaatsvinden.

In de eerste partij van de middag staan Dave Chisnall en Krzysztof Ratajski tegenover elkaar, alvorens Danny Noppert het opneemt tegen Cameron Menzies. Dirk van Duijvenbode kruist daarna de degens met Jose de Sousa om een plek in de kwartfinales.

Josh Rock is de tegenstander van Ryan Searle bij de laatste zestien, en Andrew Gilding legt aan tegen Florian Hempel. Stephen Bunting gaat de strijd aan met Martin Schindler, terwijl Luke Humphries een onderonsje wacht met Wesley Plaisier. Vervolgens gaan Brian Raman en Nathan Aspinall bepalen wie de laatste kwartfinalist wordt in Jena.

Waar kan ik de German Darts Open live zien?

Dit jaar worden de Euro Tour-toernooien voor het eerst uitgezonden door Viaplay. De middagsessies starten om 13:00 uur, terwijl de avondsessies om 19:00 uur van start gaan.

Verder is de German Darts Open voor Nederlandse en Belgische dartsfans te zien via PDC TV. Om toegang te krijgen tot deze livestream is een abonnement nodig.

Hoeveel prijzengeld valt er te winnen?

Tijdens elk Euro Tour-toernooi wordt er 175.000 pond aan prijzengeld verdeeld. Alle kwalificatiespelers zijn zeker van 1250 pond, terwijl de top-16 van de plaatsingslijst op de German Darts Open sowieso 2500 pond ontvangen. Deze zestien spelers moeten echter wel hun eerste partij in de tweede ronde winnen om het prijzengeld ook daadwerkelijk voor de wereldranglijst en andere rankingen te laten meetellen.

Per overwinning loopt het verdiende prijzengeld op. Zo krijgen de finalisten al minimaal 12.000 pond. De winnaar van het toernooi gaat naar huis met de hoofdprijs van 30.000 pond.

Speelschema German Darts Open 2023

Zondag 10 september

Middagsessie (vanaf 13:00 uur)

Derde ronde

Dave Chisnall v Krzysztof Ratajski

Cameron Menzies v Danny Noppert

Dirk van Duijvenbode v Jose de Sousa

Josh Rock v Ryan Searle

Florian Hempel v Andrew Gilding

Stephen Bunting v Martin Schindler

Luke Humphries v Wesley Plaisier

Brian Raman v Nathan Aspinall

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen