Speelschema zondagmiddag op International Darts Open: Noppert tegen Aspinall in derde ronde, Veenstra tegenover Schindler

De zestien overgebleven spelers strijden op zondag verder om de titel op de International Darts Open in Riesa. Onder meer twee Nederlanders zitten nog in het toernooi. Zondagmiddag begint een bomvolle finaledag met de achtste finales, alvorens 's avonds de kwartfinales, halve finales en finale plaatsvinden.

De twee overgebleven Nederlanders komen al vroeg in de middag in actie. In de eerste partij van de middagsessie gaat Richard Veenstra de degens kruisen met Martin Schindler.

Volg de International Darts Open 2024 via onze LIVE SCORE!

Daarna is het de beurt aan Danny Noppert. De darter uit Joure treft Nathan Aspinall met als inzet een plek in de kwartfinales van dit Euro Tour-toernooi. Damon Heta staat vervolgens tegenover Ryan Searle, alvorens Gabriel Clemens gaat spelen tegen Chris Dobey.

Regerend wereldkampioen Luke Humphries komt in de vijfde wedstrijd in actie. 'Cool Hand Luke' legt aan tegen Stephen Bunting. De winnaar van die ontmoeting treft Rob Cross of Ritchie Edhouse bij de laatste acht.

Vervolgens verschijnt titelverdediger Gerwyn Price op het podium. 'The Iceman' vervolgt tegen Ricardo Pietreczko zijn jacht op een vijfde International Darts Open-titel. De laatste wedstrijd van de middag gaat tussen Cameron Menzies en Ross Smith.

Speelschema International Darts Open 2024

Zondag 14 april

Middagsessie (vanaf 13:00 uur)

Derde ronde

Richard Veenstra v Martin Schindler

Nathan Aspinall v Danny Noppert

Damon Heta v Ryan Searle

Gabriel Clemens v Chris Dobey

Luke Humphries v Stephen Bunting

Rob Cross v Ritchie Edhouse

Gerwyn Price v Ricardo Pietreczko

Cameron Menzies v Ross Smith

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties