Speelschema zondagmiddag op WK Darts met onder meer Oekraïense debutant en kraker tussen Heta en Lewis

Het WK Darts 2023 gaat zondagmiddag weer verder met de vier volgende wedstrijden die op het programma staan. We krijgen onder meer een kraker tussen Damon Heta en Adrian Lewis te zien.

Dit betreft een wedstrijd uit de tweede ronde. Heta had in de eerste ronde een bye, terwijl Lewis met 3-0 in sets te sterk was voor Daniel Larsson. Het wordt de eerste TV-ontmoeting tussen 'The Heat' en de tweevoudig wereldkampioen.

Voordat deze twee spelers tegenover elkaar staan worden er eerst nog drie duels uit de eerste ronde afgewerkt. De middagsessie gaat van start met een ontmoeting tussen Madars Razma en de Indiase debutant Prakash Jiwa.

Daarna kruist Karel Sedlacek de degens met Raymond Smith. De winnaar van die partij treft Dirk van Duijvenbode in de tweede ronde.

Vervolgens is het tijd voor een historisch moment in de geschiedenis van het WK Darts. Vladyslav Omelchenko betreedt als eerste Oekraïense deelnemer ooit het podium in Alexandra Palace. Hij treft Luke Woodhouse voor een plek bij de laatste 64 en een clash met nummer één van de wereld Gerwyn Price.

Zondag 18 december

Middagsessie (vanaf 12:00 uur)

3x eerste ronde, 1x tweede ronde

Madars Razma v Prakash Jiwa (R1)

Karel Sedlacek v Raymond Smith (R1)

Luke Woodhouse v Vladyslav Omelchenko (R1)

Damon Heta v Adrian Lewis (R2)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties