Speelschema zondagmiddag op World Cup of Darts met Nederland tegen Schotland in kwartfinales

Een drukke finaledag van de World Cup of Darts staat zondag op het programma, met de kwartfinales in de middagsessie en de halve finales en finale in de avondsessie.

Er zijn weinig verrassingen bij de laatste acht, want België is het enige reekshoofd dat na de tweede ronde is uitgeschakeld. Topfavorieten England, Wales, Nederland en Schotland zitten er dus nog allemaal in.

Één van de landen zal zondagmiddag afvallen want Nederland met Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode neemt het op tegen het Schotse duo Peter Wright en John Henderson.

Titelverdediger Wales zit in dezelfde helft van het toernooischema. Gerwyn Price en Jonny Clayton staan tegenover Simon Whitlock en Damon Heta uit Australië.

In de eerste kwartfinale kruist Oostenrijk (Mensur Suljovic en Rowby-John Rodriguez) de degens met Noord-Ierland (Daryl Gurney en Brendan Dolan). De winnaar van dit duel treft Engeland (James Wade en Dave Chisnall) of Duitsland (Gabriel Clemens en Max Hopp) bij de laatste vier.

Zondag 12 september

Middagsessie (vanaf 13:00 uur)

Kwartfinale

13:00 Oostenrijk v Noord-Ierland

14:00 Engeland v Duitsland

15:00 Wales v Australië

16:00 Nederland v Schotland

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties