Speelschema zondagmiddag op World Matchplay met onder meer Wade tegen Humphries

Zondag is de enige dag van het toernooi dat er twee sessies worden afgewerkt. In de middagsessie is het de beurt aan het tweede kwart, met onder meer voormalig kampioen James Wade.

De winnaar van de World Matchplay in 2007 neemt het in de laatste partij van de middag op tegen Luke Humphries. Een herhaling van de UK Open-finale van begin dit seizoen, die met 11-5 werd gewonnen door The Machine.

Ook een andere oud-toernooiwinnaar zit in dit gedeelte van het schema, namelijk Rob Cross. De Engelsman kruist de degens met debutant Ross Smith.

Callan Rydz is een andere speler die zondagmiddag zijn debuut gaat maken op de World Matchplay. Rydz treft Glen Durrant, die dit seizoen in een hevige vormcrisis zit. Bovendien staat er vol druk op Durrant tijdens dit toernooi, want de drievoudig Lakeside-kampioen moet een halvefinaleplaats uit 2019 verdedigen voor de wereldranglijst.

De opening van de middag komt voor de rekening van Krzysztof Ratajski en Brendan Dolan. Zij troffen elkaar voor het laatst tijdens een Players Championship-toernooi in september 2020. Toen ging de winst met 4-7 naar Ratajski.

Speelschema World Matchplay 2021

Zondag 18 juli

Middagsessie (vanaf 14:00 uur)

Eerste ronde (4x)

14:10 Krzysztof Ratajski v Brendan Dolan

15:10 Glen Durrant v Callan Rydz

16:10 Rob Cross v Ross Smith

17:10 James Wade v Luke Humphries

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties