Speelsteden voor Premier League Darts 2023 bekendgemaakt; Rotterdam opnieuw op kalender

De PDC heeft de zeventien speelsteden voor de Premier League Darts bekendgemaakt. Ahoy Rotterdam maakt opnieuw onderdeel uit van de kalender.

Sinds 2016 brengt de PDC een bezoek aan Rotterdam met de Premier League, met uitzondering van de twee coronajaren 2020 en 2021. De exacte datum van de speelronde in Rotterdam tijdens de Premier League Darts 2023 is nog niet duidelijk.

Naast Rotterdam staat ook Berlijn als speelstad buiten het Verenigd Koninkrijk en Ierland op het programma. Ierland heeft met Dublin één speelronde gekregen, en hetzelfde geldt voor Wales en Noord-Ierland, met speelrondes in respectievelijk Cardiff en Belfast. Schotland wordt tweemaal bezocht met speelrondes in Aberdeen en Glasgow.

De overige speelsteden zijn in Engeland, namelijk Birmingham, Brighton, Exeter, Leeds, Liverpool, Londen, Manchester, Newcastle, Nottingham en Sheffield.

Speelsteden Premier League Darts 2023

Aberdeen

Belfast

Berlijn

Birmingham

Brighton

Cardiff

Dublin

Exeter

Glasgow

Leeds

Liverpool

Londen

Manchester

Newcastle

Nottingham

Rotterdam

Sheffield

Lees meer over:
PDC Premier League Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties