Sterke Noppert verslaat Smith, Van Duijvenbode laat zich verrassen op European Darts Grand Prix

Danny Noppert heeft zich bij de laatste zestien geschaard op de European Darts Grand Prix. 'The Freeze' won knap met 6-4 van Michael Smith.

Smith en Noppert zorgden voor een enerverend duel, met gemiddeldes van respectievelijk 103 en 102. Noppert kwam meteen op een break voorsprong door een 93 finish te gooien in de eerste leg. Die break leverde hij echter in de achtste leg weer in, nadat Smith een 15-darter gooide.

De Fries pakte echter weer een nieuwe break met een 14-darter in de negende leg. Noppert maakte het daarna schitterend af met een 124 finish voor de wedstrijd.

Noppert speelt in de derde ronde tegen Nathan Rafferty, die verrassend Dirk van Duijvenbode wist te vloeren. Rafferty kende een superstart met onder meer een 11-darter en een 138 finish voor een 4-0 voorsprong. Van Duijvenbode keerde nog terug tot 4-3, maar verloor vervolgens met 6-3.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties