Sterke Sedlacek dwingt duel af met Van Duijvenbode op WK Darts

Karel Sedlacek heeft zich gekwalificeerd voor de tweede ronde op het WK Darts. Door zijn 3-0 overwinning op Raymond Smith wordt hij de opponent van Dirk van Duijvenbode in de tweede ronde.

De Tsjech maakte zondagmiddag een uitstekende indruk tegen de man die vorig jaar nog verrassend de laatste zestien haalde. 'Evil Charlie' noteerde een gemiddelde van 99 en ging bovendien ook 60 procent op de dubbels.

Twee van de drie sets gingen over de volle vijf legs. In de vijfde leg van de eerste set kreeg Smith één setkans op de bullseye, maar die miste de Australiër dus. Sedlacek gooide daarna 25 uit en pakte vervolgens de tweede set met 3-0.

De derde set was wel weer spannend. Sedlacek kwam in deze set op een 2-1 voorsprong, maar Smith brak hem terug met een 11-darter. 'Guru' kreeg vanaf 76 twee kansen op setwinst, maar faalde tweemaal op dubbel 8. Vervolgens velde Sedlacek het vonnis over de Australische darter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties