Sterke Williams zonder setverlies naar tweede ronde bij WK-debuut

Lewy Williams heeft zich zonder problemen bij de laatste 64 geschaard op het WK Darts. De Japanse qualifier Toyokazu Shibata werd gemakkelijk met 3-0 in sets verslagen.

Het was voor Williams zijn debuut in Alexandra Palace, nadat hij begin dit jaar zijn PDC Tour Card veroverde op de Q-School. Eerder wist de Welshman ook al plaatsing voor de European Championship af te dwingen.

The Prince of Wales speelde zeker niet onverdienstelijk bij zijn WK-debuut. Williams kwam tot een gemiddelde van 93 en een finishpercentage van 41 procent.

Williams trok meteen het initiatief naar zich toe door de eerste set met 3-1 van Shibata af te snoepen. Ook de tweede set ging met 3-1 naar de darter uit Wales.

In de derde set stond Williams helemaal geen leg af, mede dankzij een mooie 10-darter in de tweede leg. Williams speelt donderdag in de tweede ronde tegen Gabriel Clemens.

Lees meer over:
PDC WK Darts Lewy Williams

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties